Ondersteuning

Haflingerstal de Zonnehof heeft samen met nog veel meer andere lieve mensen in het begin van de ziekte van Janske geld ingezameld en hiermee gezorgd voor een zeer geslaagd kado voor Janske, namelijk een schommel-set waar ze samen met haar zussen fijn op kan schommelen. Hiervan heeft Janske al veelvuldig dankbaar gebruik gemaakt. Van het resterend bedrag zijn ze ook nog een midweekje naar centerparcs geweest. BEDANKT !

Als naaste familie wordt ons regelmatig gevraagd of men kan ondersteunen. Sommige willen graag meehelpen en weer andere willen graag een financiele bijdrage leveren. Vanwege deze vele verzoeken hebben we deze site de SUPER JANSKE CLUB opgericht.

 

Mocht je een helpende hand willen bieden of een keer een bezoek brengen aan Janske vul dan hiervoor het contactformulier in.

 

Voor de financiële ondersteuning hebben we een speciaal rekeningnummer geopend en wel volgende :

SNS bank rekening nummer NL40 SNSB 095.08.18.755     graag met  vermelding:  donatie Super Janske

Inmiddels komen uit hun directe omgeving al verschillende donaties binnen maar ook vanuit het hoge noorden heeft de familie Blijham (familie Joke) al hele mooie bijdrages geleverd.

Het geld dat binnenkomt op deze rekening van de Super Janske Club zal worden gebruikt om de diverse tekorten welke niet worden vergoed door de verschillende instanties aan te vullen.

Ook kunnen zij hun vaste schare aan helpers financieel tegemoet komen om kosten als opvang, boodschappen en vervoer etc. te vergoeden.

Daarnaast kan het geld ook worden gebruikt om specifieke speel, leer of verzorgende middelen voor Janske aan te schaffen.

Een eventueel restant aan donaties zal ten goede komen aan de diverse goede doelen waar Joke en Ferry nu al veel baat bij hebben gehad:

 

Wij willen iedereen, mede namens Joke en Ferry, van harte bedanken voor jullie betrokkenheid !

goede doelen

ronaldborder='0'
border='0'border='0'
border='0'